Pastýřská tarhoňa

Recept běhal na Facebooku, tak jsem to prubla v lehce vlastní úpravě.

  • sádlo
  • cibule
  • vepřové plecko
  • sklenice leča (v původním receptu byly rajčata a papriky)
  • sladká paprika
  • feferonka (je to maďarské jídlo)
  • sůl, pepř
  • tarhoňa (pokud netušíte co to je, mrkněte tady: TARHOŇA

    Na cibulce opeču kostky masa, posolím, popepřím, podliju a dusím do poloměkka, až je voda skoro vydušená, přidám sladkou papriku,. sklenici leča a feferonku a společně dodělám. V původním receptu bylo smíchat s uvařenou tarhoňou, to mi přišlo takové glajdoidní, tak jsem to naservírovala sólo.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *